2023 - 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MEHMET AKİF ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

24.10.2023 Salı  günü saat 10.00 da Okulumuz konferans  salonunda, aşağıdaki gündem doğrultusunda, Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılacak olup,  Yönetim ve Denetim Kurulu seçilecektir. Bilgilerinize sunar toplantıya katılımlarınızı bekleriz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

GÜNDEM MADDELERİ:

1.Açılış,yoklama,toplantı yeter sayısının tespiti.

2.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3.Gündem maddelerinin okunması.

4.Divan başkanı seçimi.(Açık oyla veli üyeler arasında)

5.Yazman (Katip) seçimi(Açık oyla veli üyeler arasında)

6.Okul Müdürünün Konuşması.

7.Yönetim Kurulu adına konuşma.

8.Denetim Kurulu adına konuşma.

9.Hesapların ibra edilmesi(Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu  faaliyet               raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi,aklanması)

10.Tahmini bütçenin okunup kabul edilmesi.(Okul öğrencilerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülüp kabul edilmesi)

11.Yeni Yönetim Kurulu seçimi(5 asil 5 yedek)

12.Yeni Denetim Kurulu seçimi(1 asil 1 yedek)

13.Yönetim Kuruluna Harcama Yetkisi Verilmesi.

14.Dilek ve temenniler.

09.10.2023 217