Mehmet Akif Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatı veren, her gün daha iyiye ulaşmak için çabalayan, kültür ve bilim alanında lider bir kurum olmak

Misyon: Öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, ulusal değerleri her şeyin üstünde tutan, kendine güvenen, görev sorumluklarını bilen, araştıran, sorgulayan, üreten, hoşgörülü çağdaş bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak .

Başarılar: Küçük Kızlar Basketbol İl Şampiyonluğu Küçük Kızlar Basketbol Türkiye Dördüncülüğü Masa Tenisi ve Atletizm İlçe birinciliği

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: E-TWINNING,VELİ AKADEMİLERİ, BİR SES İKİ HAREKET, İSTANBUL´U OKUYORUM, ÖĞRETMENİYLE GÜZEL İSTANBUL, FARKLILIKLARLA YAŞIYORUZ ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ, UMUDUM ÖĞRETMENİM.

WEB - https://fatih-mehmetakif.meb.k12.tr

Adres - Kocamustafapaşa Mah. Hacı Kadın Caddesi Numara 45

Yerleşim Yeri - Kocamustafapaşa Fatih/İSTANBUL

Adres - Kocamustafapaşa Mah. Hacı Kadın Caddesi Numara 45

Ulaşım KOCAMUSTAFAPAŞA OTOBÜS DURAKLARINA 3 DAKİKA YÜRÜME MESAFESİNDE, DOLMUŞ HATLARINA 2 DAKİKA.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 3,5 km